Allmänt · Bilder

Jag är tydligen inte ensam med min tatuering längre

Jag såg en serie på Netflix och plötsligt dyker det upp en våldsam och alkoholiserad styvfar med en likadan tatuering som mig! Första gången jag ser att någon har det. #inteensam

Jag skaffade den när jag var yngre än vad jag är idag. Jag ville ha en fin och vänlig tatuering som gör människor glada. Jag ville ha en tatuering som jag inte skulle kunna ångra. He he. 

4 kommentarer på “Jag är tydligen inte ensam med min tatuering längre

  1. Där ser man. Jag är glad att jag aldrig skaffade en tatuering under mina ofrälsta år, och jag har förstått genom Bibeln att Gud inte tycker om tatueringar heller (3 Mosebok 19:28). Men hade jag gjort det i alla fall tänker jag att jag kunnat använda den som instegsport till vad Gud gjort i mitt liv, t.ex att det gjorde jag när jag var ofrälst, och på sätt komma in på frälsningen genom Jesus Kristus.

    Men jag måste fråga om du är medveten om vad det är för en symbol? Eller kanske snarare, vem det var som använde den? Jag tänker att det kan också förklara varför mannen i filmen uppträdde aggressivt.

    Gilla

    1. Yes självklart, hade jag inte vetat före så fick jag reda på det efter att x antal människor frågat om jag är nazist 🙂 jag har även studerat varifrån Hitler fick det. Ska nog skriva i ett annat inlägg vad Gud har sagt till mig ang min tatuering. Det är iaf lugnt att jag har den. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s