Allmänt

Har ni sett UG om surrogatmödraskap?

Jag har sett på flera håll att Uppdrag Granskning har gjort ett avsnitt om surrogatmödraskap.

uppdraggransk.jpg

Men jag vet inte om jag vågar kolla. Är det nån som sett avsnittet? Vad säger ni?
Jag är lite rädd för att kolla på sånt här ibland för jag tycker att vissa ämnen är så obehagliga och jag tänker att jag är ändå så maktlös så om jag tittar kommer jag bara sitta där skakad till ingen nytta.

Tycker inte att det finns något värre än när kvinnor utnyttjas och kvinnor och barn behandlas som varor. Så fort jag hör diskussionen om surrogatmödraskap så är min initiala känsla att jag vill hålla för öronen och blunda. Förstår inte hur nån någonsin kan tro att surrogatmödraskap inte drabbar utsatta och fattiga kvinnor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s