Allmänt

Gör om bloggen lite

Jag håller just nu på att ändra på bloggen. Jag har gråtit lite inombords varje gång jag gått in på den och sett utseendet men tiden och fokuset till att piffa till har inte funnits, och den finns väl egentligen inte nu heller, men jag tänker ha mig en liten bloggfixarspasm. Bloggen är betald för 2021 och då vill jag inte bli irriterad varje gång jag ser den.

Några av era senaste kommentarer har fallit bort, och ni som följt bloggen via e-mail och wordpress måste nog börja följa igen. Sen verkar det som att även random bilder ramlat iväg… så kan det gå!

Nedan kan du registrera dig för att få mail när jag publicerar ett nytt inlägg.

Återkommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s