Allmänt · Bilder · på Sonja

Osammanhängande men inte onyktert

Hej.

Här kommer ett godishalsband av tankar.

Nästa gång en person säger ”grisar är egentligen rena djur”, ställ personen mot väggen och fråga om denne kan nämna en enda gris som är ren. De måste stå till svars så att detta kan få ett slut.

Jag är så över gratistjänster. Jag vill ha rejäla betaltjänster hela dagen lång. Nothing good is for free, så länge det inte är fråga om frälsningen genom Jesus Kristus.

Jag drömmer just nu om kläder som inte skär in nånstans. Kläder som finns men som inte känns, som en extra hud. Det är en fantastisk dröm som jag rekommenderar alla tänkande och kännande människor att ha.

Det är inte bra att underskatta låten Djingis Khan med Vikingarna.

Jag tänker att jag borde kunna köpa cargobyxor till mina söner eftersom det är praktiskt och säljs överallt då det tycks ha blivit en trend, men det är som att det är ett kraftfält runt byxorna som stöter bort mig från dem, då de är så fula.

Här är en bild som pojken tog på mig där jag håller upp ”skelettet”. Det är nog första bilden han tagit som fångar mitt ansikte.

Skelettet ”avled” senare under dagen, då lem drogs från lem och lades i en låda.

Känslan när Martin Stenmark vann melodifestivalen med ”Las Vegas” liknade det där året då jag inte var med och valde familjens julgran och de valde en gran som var en stor besvikelse.

Månen lyser ganska ofta på dagen men solen lyser aldrig på natten.

Skickade maken till apoteket för att köpa Pevaryl. När han frågade personalen visade de honom hyllan för Pevaryl Fotprodukt. Maken behövde då reda ut missförståndet vilket blev ett roligt Sunes pappa Rudolf-moment.

Jag funderar på att köpa en bolero med paljetter, för att passivt provocera alla tjurar som ser mig, då de tror att jag är en matador. När de sedan stångar mig till döds säger jag ”jag är inte en matador!”, årets prank.

4 reaktioner till “Osammanhängande men inte onyktert

 1. Många roliga tankar. Men solen lyser väl på natten i polcirkeln i midsommartid? Men det är du som kommer därifrån så du vet bäst 😌

  Gilla

 2. Å, istället för pevaryl som slår ut balansen i fiffi så vill jag tipsa om att kötta med lactal gel efter mens! Bygger upp mjölksyran naturligt och kroppens eget försvar as God created it. 😉

  Gilla

  1. Tack för tips, jag funderade på den, men så har Pevaryl fungerat tidigare så jag tog den beprövade vägen, då recensionerna på lactal gel var lite ojämna!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s